Tandarts

BIG: 89930361002

Denise is afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in 2021. Voor de opleiding tandheelkunde heeft zij in 2014 de opleiding mondzorgkunde afgerond en is zij tijdens de studie tandheelkunde werkzaam geweest als mondhygiënist. Tijdens haar studie tandheelkunde heeft Denise een verdieping in de orale radiologie gevolgd en is hierdoor bevoegd om CBCT-scans in de praktijk uit te voeren en te beoordelen.

Naast tandheelkunde heeft zij affiniteit voor de wetenschap, met name de medische en tandheelkundige gezondheid van de patiënten dichter bij elkaar te brengen vindt zij interessant. Hierdoor is zij momenteel naast haar werkzaamheden als tandarts bezig met een publicatie. Denise heeft passie voor het vak en vindt het belangrijk dat de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt, waarbij de wens van de patiënt centraal staat.

Denise werkt momenteel als algemeen practicus en wil zich in de toekomst verder specialiseren in de endodontologie, esthetische tandheelkunde, fijne chirurgische behandelingen en het opstellen en uitvoeren van behandelplannen bij patiënten met ernstige gebitsslijtage.

  • Hoe vaak moet ik mijn tandenborstel vervangen?

    26 juni 2024

  • Snus: het betere roken?

    23 mei 2024

  • Is elektrisch tandenpoetsen beter?

    25 april 2024