Hoogwaardig, persoonlijk en veilig

Het gezamenlijke doel van ons team is mondzorg van hoge kwaliteit leveren, aangepast op de wensen van de individuele patiënt. Wij investeren graag in de kwaliteit van ons team. Zowel tandartsen als andere medewerkers volgen regelmatig bijscholing, om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde.

Hygiënemaatregelen

Binnen onze praktijk zijn verschillende maatregelen getroffen om zo hygiënisch mogelijk te werken. Voor uw en onze hygiëne dragen alle medewerkers aan de stoel uniforme kleding. Hierbij horen ook mondkapjes, handschoenen en beschermende brillen. Bij elke nieuwe behandeling dragen zowel tandarts als assistente nieuwe handschoenen en mondkapjes. Tevens zijn alle behandelkamers zijn uitgerust met krachtige nevel-afzuigers.

Tandartsenpraktijk Vermeulen in Barneveld

Onze tandartsenpraktijk in Barneveld

Onze geschiedenis

Tandartsenpraktijk Vermeulen is als praktijk aan huis gestart in 1980 door Ron Vermeulen op Slangenburg te Barneveld. Ron en Thilda zijn daar samen met de eerste patiënt begonnen. In 1987 werd er een nieuw pand gebouwd op de Churchillstraat 50 in Barneveld waar de eerste steen is gelegd door de oudste zoon, Rogier Vermeulen.

Het huidige pand aan de Koolhovenstraat 13 is gebouwd in 2001, waar Rogier Vermeulen sinds kort ook de praktijkhouder van is. Onze dochter Fleur Vermeulen startte in 2014 haar eigen orthodontiepraktijk naast ons aan de Parmentierstraat 13 te Barneveld Op verzoek van de collega’s in Voorthuizen hebben we in 2007 nog een tandartsenpraktijk geopend in een monumentaal pand in Voorthuizen aan de Bakkersweg 3, waar we nu al weer met veel plezier 14 jaar werken.

Tandartsenpraktijk Vermeulen in Voorthuizen

Onze tandartsenpraktijk in Voorthuizen

  • Snus: het betere roken?

    23 mei 2024

  • Is elektrisch tandenpoetsen beter?

    25 april 2024

  • Wolf in het gebit

    04 april 2024