Tandarts of tandarts in opleiding gezocht!

Zoek jij een gezellige tandartspraktijk met een volle agenda waar je de kans en mogelijkheid krijgt om je op een bepaald gebied te gaan specialiseren? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken per direct een tandarts of tandarts in opleiding voor onze tandartsenpraktijken in Barneveld en Voorthuizen.

Mogelijkheden zijn bespreekbaar

Het liefst zetten wij je in voor de maandag, dinsdag en/of woensdag, maar dit is uiteraard bespreekbaar. Daarnaast kun je bij ons werken op basis van verschillende constructies, namelijk:

 • In loondienst
 • Op omzetbasis
 • Als zzp'er

Fijn en hecht team

Wij zijn een fijn en hecht team met elkaar en hebben in Barneveld 6 behandelkamers en in Voorthuizen 3 behandelkamers. Je krijgt bij ons de vrijheid om te oefenen en word je waar nodig begeleid. In januari 2023 zullen wij een nieuwe mondscanner binnenkrijgen en zal het programma “Second Opinion” geïnstalleerd worden. Ook beschikken wij over de Quicksleeper en Soan. De praktijk ligt naast de snelweg, dus wij zijn gemakkelijk te bereiken. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid!

Neem contact op

Ben jij de tandarts die wij zoeken? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via de onderstaande knop!

Neem contact op

Vacature tandarts

 • Invloed van mondgezondheid op gehele gezondheid

  08 september 2023

 • Tandpastatabletten

  10 augustus 2023

 • Kaakpijn

  14 juli 2023