Tandarts

Mijn naam is Jacco van Hoeven. Met veel plezier vul ik het team van Tandartsenpraktijk Vermeulen aan. Ik stel mijzelf graag verder aan u voor.

Met een achtergrond als mondhygiënist ben ik inmiddels al weer enkele jaren werkzaam als tandarts waarbij ik mij vooral richt op de algemene tandheelkunde. Ik heb een sterk oog voor preventie omdat ik er van overtuigd ben dat het hebben van een gezonde mond van essentieel belang is voor het algemeen welzijn en levensgeluk.

Een goede mondgezondheid kan bijdrage aan zelfvertrouwen, comfortabel eten en spreken, en kan zelfs het risico op bepaalde gezondheidsproblemen, zoals hartziekten en diabetes, verminderen ”. Het hebben van een gezonde mond is daarom mede van essentieel belang voor de algemene gezondheid. Als tandarts zal ik er naar streven om samen met u te kijken wat nodig is om die gezonde en goed functionerende mond te bereiken. Iedere mond is per slot van rekening anders en dit vraagt om een individueel zorgplan waarin uw specifieke wensen en de verschillende mogelijkheden worden meegenomen.

Naast mijn werk bij tandartsenpraktijk Vermeulen werk ik als Hogeschool docent aan de opleiding mondzorgkunde. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn gezin, vrienden en familie. Ik hou van zwemmen, skiën, er op uit gaan en de wereld ontdekken.

  • Hoe vaak moet ik mijn tandenborstel vervangen?

    26 juni 2024

  • Snus: het betere roken?

    23 mei 2024

  • Is elektrisch tandenpoetsen beter?

    25 april 2024